lørdag den 30. oktober 2010

Kreativ .....

Jeg har været kreativ.
Jeg har lavet disse 3 små "malerier" der er 5x7 cm - staffelierne er fra Søstrene Grene og har kostet ca 8 kr incl "lærred". Og husene er lavet af smårester. Jeg har "lånt" lidt af ideen fra GitteA - men hendes er lavet i større format. Hjørnene er ikke helt færdige - jeg havde ikke flere "klammer" til at fæstne dem på bagsiden med.
Men jeg synes de er blevet ret så søde.


torsdag den 28. oktober 2010

Gaven fra Helle

Jeg har altså lavet lidt i den forgangne uge :-)
Først var der panelet som jeg fik af Helle, et vægophæng til køkkenet måtte være det rigtige, så jeg gik igang
Det var ret hurtigt at lave når først man kom igang. Så her er det færdige resultat :-) Endnu en gang 1000 tak Helle - det passer perfekt ind i mit køkken :-)
Men allerførst på ugen havde jeg et HELT andet projekt. Mit garn til Stitchery skulle på pap - jeg har for lææænge siden købt en bunke garn - og det lå bare i een xxxxxstak - men det gør det ikke mere, og jeg har endda selv klippet pappet til det. Jeg har i hvert fald fundet ud af at mit udvalg i gule og orange farver ikke er overvældende.

Efterårsvejr

Jeg har haft fri idag. Og sikke et vejrforløb jeg oplevede omkring kl. 13 - 14. Først så himlen sådan her ud

Efter ca 10 min. så det hele sådan her ud - det står ned i stænger


måske kan du fornemme hvor hårdt regnen faldt på dette billede

og dette er så taget da det igen var holdt op med at stå ned i stænger. Det giver et lille billede af hvor meget vand der kom. NEJ jeg må ikke lyve - det var ikke helt tomt ;-)

Efter 10 min. regn der væltede ned så himlen så sådan ud

Det er i sandhed efterår :-(



tirsdag den 19. oktober 2010

En rigtig lækker mappe

Hanne har på sin blog en vejledning til denne skære/stryge/tegne mappe. I sin netbutik har hun et "kit" man kan købe. Det gjorde jeg - fik den med posten idag - lavede den på ingen tid - kanon mappe. Desværre var mine fingre lidt fyldt med lim - det er det der ses på det sorte - men det kan snildt tørres af :-)

Skærepladen ligger løst på - jeg har nemlig et eller andet sted en helt ny der skal i - men hvor? ;-)
Jeg synes den blev rigtig flot min mappe.


søndag den 17. oktober 2010

Babytæppet er endelig færdig.

Så er jeg færdig med babytæppet som jeg begyndte på på LogCabin kurset hos GitteA - Bjarne (ja - det skal han hedde) kommer også til verden på torsdag med kejsersnit - så det er lige i tide.
Jeg synes tæppet er blevet rigtig vellykket - efter at hjørnerne er pillet op og syet om 3 gange. Og da de var færdige ville jeg lige fjerne en løs tråd - NEJ - det var ikke nogen løs tråd, det var quiltetråden hvor undertråden åbenbart var sluppet op uden jeg har bemærket det - flot flot flot.



Så måtte jeg jo igang igen - pille det meste af en side op - fleecen på bagsiden er jo ikke quiltet med, så alle lagene fra hinanden (KUN i den ene side og kun så langt det var nødvendigt) og så kunne jeg quilte resten igen. Så igen alle lagene sammen - og kanten på.




Men jeg synes altså det er blevet et mega lækkert tæppe - og det "vat" som jeg købte hos GitteA på kurset er lækkert at arbejde med.

lørdag den 16. oktober 2010

Gaver ....

Jeg havde fødselsdag den anden dag. Min. 4 år til efterlønnen og max. 6 år nu :-)
Så får jeg lidt mere tid til både at blogge og til alle mulige kreative ting - dejligt :-)
Nå men, jeg havde været lidt kvik og sendt et par link til vores kommende svigerdatter, og se da bare - jeg fik disse dejlige ting af børnene.



Jeg glæder mig meget til jeg får tid til at prøve disse appelcore skabeloner af - men det bliver nok ikke lige med det samme. Jeg har et par UFO'er der skal være færdige først.




Men det er skønne gaver at få - lige hvad jeg ønskede mig ;-)

fredag den 8. oktober 2010

Jubiiii .....

Jeg fik post idag - spændende post - ikke rudekuverter - og jeg fik masser af det :-)
Allerførst var der kuverten fra Helle i Odense - udover det vi havde aftalt sendte Helle en lille efterårsgave med - et efterårspanel - 1000 1000 tak Helle - jeg tror det bliver noget til køkkenet :-)


Men posten havde jo som skrevet mere med. Store tykke kuverter fra "overthere".
I Søndags - altså den 3. oktober - sent om aftenen, sad jeg og surfede lidt, og faldt over denne side

oh man oh man - de har stoffer på tilbud.
Først disse 2 stykker Henry Glass $ 5 pr. yard


så disse 4 stykker Moda med brombær $ 5 pr. yard



og så til "the clou"!

Amy Butler stoffer til $ 3 pr. yard

Jeg købte af alle Amy Butler stofferne - 10 forskellige - det var simpelthen for billigt.




Når det helt store regnestykke bliver gjort op ser det sådan ud:
16 yard stof for $ 60
fragt/porto $ 28
Ialt $ 88
og det helt smarte er at de havde pakket det i store kuverter - jeg har ikke hørt noget som helst til hverken told, moms eller post danmark gebyrer.
Jeg tror portoen/fragten er højere end sidste jeg fik noget hjem fra USA, men det er nok fordi de sendte det i to kuverter. Men jeg betaler gerne lidt mere porto hvis jeg kan slippe for told og moms. Og desuden synes jeg det er kanon hurtigt de har ekspederet og sendt ordren:-)


torsdag den 7. oktober 2010

Stitchery

Svampeinfektion eller ej - noget vil jeg altså lave :-) Så se - en quiltlabel i stitchery - mit aller aller første stitchery, og så endda i eget design.


Jeg kunne godt nok ikke finde mit gule broderigarn - jeg har sikkert ikke noget - men den her rød/orange gør det vel også.
Jeg kan godt mærke det er mindst 25 år siden jeg har broderet :-) Jeg tror faktisk det sidste jeg lavede var et ophæng - en troldemor og en troldefar - og så stod der velkommen, vi flyttede i lejlighed i 1974, så det er nok deromkring jeg har broderet sidst. NEEEEJ gud så er det godt nok mange år siden.

Solen er så rød


Dette billede er taget idag kl. 19.02 - og solen er faktisk endnu mere rød/orange end det ses her på billedet. Bare vejret bliver sådan i weekenden - det ville være dejligt.
Patchwork mm. ligger lidt stille - den der svampeinfektion på hænderne er vendt tilbage - surt - men sådan er det.

lørdag den 2. oktober 2010

Log Cabin

Jeg var på kursus hos Gittea idag :-) Dejlig kursus - dejlig atmosfære og altid parat med hjælp, vejledning og gode råd. Tak Gitte :-)
Det var et kursus i "smart" syning af Logcabin. Og det var smart, jeg fik syet hele toppen til et babytæppe.


Jeg synes det er blevet kanon godt og er lidt stolt af resultatet.

Sådan ser den enkelte blok ud.



Jeg har allerede meldt mig til endnu et kursus hos Gitte sidst i november, så det kan jeg jo gå og glæde mig til.