onsdag den 31. august 2011

DPF træffet i Odense

Som nævnt var jeg i Odense i weekenden. Jeg boede hos Helle - tak for husly Helle - jeg håber i nyder jeres ferie ;-)

Jeg gik ikke rundt inde i salen ret ælænge af gangen - der var simpelthen ingen luft derinde - det var rigtig ubehageligt derinde. Men så blev der mere tid til at kigge på de udstillede arbejder.

Jeg synes afgjort at Esthers sengetæppe er det mest pragtfulde tæppe jeg nogensinde har set.

Det er simpelthen så flot så flot. Og som man kan fornemme når man ser personen bagved, er det jo kæmpestort.

En tur til KludeMarie's ophørsudsalg blev det også lige til - så her er mine samlede indkøb - det var da ikke så slemt synes jeg ;-)


Det lille bundt med julestoffer i pink og lysegrønt var altså alt for lækkert til at jeg kunne gå forbi det - selv om jeg overhovedet ikke mangler nogen som helst julestoffer ;-)


mandag den 29. august 2011

DPF Træf

Det var slemt at skulle op på arbejde idag. Jeg sammenligner mig lidt med disse to:


Jeg tog jo over til Helle på fyn allerede i fredags - og vi kævler altid det ½ (eller hele) af natten. Så det blev ikke til ret mange timers søvn før det gik løs med besøg hos KludeMarie og træffet. Og lørdag aften/nat da jeg kom fra middag fortsatte vi med at kævle hvor vi slap sidste nat. Så JO jeg er mega træt idag.

Men jeg vender tilbage senere med lidt billeder og sårn :-) Ha en god dag.

onsdag den 24. august 2011

Lidt nyt skal der til

Alle de bedstemors blomster der bliver syet kræver af og til nyt - både "hardware" og "software". Derfor var jeg for et par uger siden en tur i Gitte A's lækre butik.

billedet her er taget på et kursus tidligere på året

Hos Gitte kan man købe så lidt stof som man har brug for. Skal man kun bruge 4 cm, ja så skærer Gitte simpelthen en strimmel på 4 cm. Selvfølgelig i fuld bredde. Men når man syr bedstemors blomster er det altså ret smart. Så der blev indkøbt en del 7 cm strimler den dag - software ;-)

Men hold da op hvor går der også mange synåle til. Så derfor kom disse også med hjem :



Hardware ;-)  Jeg bruger embroidery nåle fordi øjet er en smule aflangt og lidt større end ellers, og mine ½ gamle øjne kan lidt lettere se til at tråde nålen så :-)

tirsdag den 16. august 2011

Skønne blomster

Jeg sad lige og kiggede billerne fra sønnen's bryllup igennem. Og så faldt jeg over dette billede


Er det bare ikke nogen skønne blomster? Billedet er taget med det nye objektiv jeg investerede i for nogen tid siden. Det bliver jeg vist mega glad for det objektiv.

mandag den 15. august 2011

Det var så den ferie

Ja så startede der igen en arbejdsuge efter 14 dages ferie. Men det var nu ikke så galt - jeg har jo stadig ferie tilgode.

Den sidste ferieuge blev brugt foran flimmeren - med VM i badminton. Wauw for nogen kampe vi fik at se der. Den eneste dansker der virkelig viste hvad han kunne var Peter Gade - men det gjorde han dæleme også godt, det var en fornøjelse at se den "gamle" Peter spille næsten lige op med helt unge asiater. FLOT FLOT FLOT Peter. Nå men en smule fik jeg da syet også. Og nu tror jeg nok jeg pauser lidt med at sy blomster, jeg har vist nok til at sende ind resten af året ;-) Udover de 23 jeg viste den anden dag fik jeg også lige syet disse her:


20 stk mere, så der skulle ske noget andet. Men det får i kun lige et glimt af her:


Så kan i jo benytte den næste tid til at gætte på hvad der mon bliver ud af de strimler.

fredag den 12. august 2011

Ferien - og denne gang er det rigtigt ;-) sidste del

I tyskland har de en tv serie der hedder "Der Landartz". Den bliver optaget i Kappeln og området omkring fjorden "Der Schlei". Og vi var så heldige at vi løb ind i sådanne optagelser. Jeg har altid vidst at sådanne optagelser kræver meget udstyr og mange mennesker - men jeg er målløs over det store apparat der åbenbart kræves. Allerførst så var der 3 kæmpe store lastbiler og yderligere 15 - 20 "kassevogne" (små 3,5 tons lastbiler) og så ca 1 million mennesker.


På billedet ses bagerst en politibil, ved den står der 2 skuespillere - resten er fotografer mm. Jeg vil tro den optagelse her varer ca 3 - 5 min på tv.

Vi blev lidt trætte af at stå og glo - så vi nød sådan en:



Nemlig - en Eiscafe :-)

Og så til allersidst - kan i gætte hvad dette er:



Ja ja - det er mine fødder - og ja - det viser at jeg går i Bianco sandaler hele sommeren - men sårene på begge ben - ved i hvad det er?

NEJ?? Det er såmænd bare Anette der er mega klodset når trinnet til campingvognen ikke står liiige præcis der hvor jeg forventer det :-)))

torsdag den 11. august 2011

Ferien - og denne gang er det rigtigt ;-) del 1

Vi har tilbragt 10 dejlige dage i egnen omkring Kappeln/Schleswig. Vejret var med os, først den 6. dag fik vi lidt regn, og det var ikke ret meget, så vi var heldige.

Kappeln er en dejlig by, med små hyggelige gader


Campingpladsen vi boede på lå ca. 12 km fra byen, men det tog ingen tid at køre derind. Derimod er det hammersvært at finde en parkeringsplads i byen. Men vi fandt dog en hver gang vi havde brug for det. Selve campingpladsen er helt ordinær, ikke noget at skrive hjem om, men der var fine toilet/bruse forhold som var med i prisen (som var under 150,- kr pr nat for 2 voksne og 1 hund) derudover var der en bistro på pladsen, de kolde fadøl kan anbefales, og det var lige ud til østersøen. Der er fordele ved at være på camping


Opvasken er mandejob.



Og Skipper bliver så dejlig træt. :-))

tirsdag den 9. august 2011

Heller ikke noget fra ferien i denne omgang ;-)

Men derimod noget med posten - ja - han havde noget til mig igen idag. Denne gang var det velkomstbrevet fra The Inchy Hexagon Flower swap.

Tusind tak til Jane for den søde velkomst Hexie og til Joanna for hendes "Sample Pack" skabeloner.



mandag den 8. august 2011

Ferien - del 2

Som heller ikke kommer til at omhandle selve ferien ret meget ;-)

Se lige hvad der var i posten idag fra Linda i USA nærmere betegnet Bakersfield.

Nå men lidt fra ferien er der dog - nemlig alt det jeg nåede at sy på de 10 dage vi var væk.



23 stk blomster var alt det kunne blive til.

søndag den 7. august 2011

Ferien - del 1

Hvor er det bare skønt at komme hjem eftert 10 dage med campingvognen i det nordtyske og så finde disse dejlige ting i ens postkasse.

Først disse to fra Geniene i Canberra - Australien

Og så disse 10 fra den danske swap:


Selve ferien kommer der mere om i løbet af de næste dage.