tirsdag den 29. november 2011

Puha hvor tiden går.

Uha nu er der allerede gået 14 dage siden jeg sidst skrev her - det går virkelig ikke ;-) Men altså der har været så meget.

Allerførst en sommerhusweekendtur med 2 syveninder - smadder hyggeligt som hver gang - vi fik godt begyndt på hver et juletræstæppe. MEN - i må vente med at se det til det er færdigt - det bliver nok senest den 23. december 2011 ;-)

Så er julekortswappen også startet - da er jeg også igang med noget - som i heller ikke får at se endnu.

Og så er der jo også lige pakkekalenderen til ungerne :-) I må godt se gaven til den 1. december



Hvad der er i pakken? Det får i at se den 1. december om aftenen - sammen med pakken til den 2. december :-) MEN her mangler jeg altså stadig 14 pakker ...... :-( Nå jeg finder nok på noget.

Firmaet jeg arbejder i har en datterselskab i USA - og engang i mellem tager en af mine kolleger derover. Den der tager derover har som regel ikke noget imod at tage noget stof med hjem, så vores søde kontordame "over there" tager gerne imod pakken og giver min kollega den med hjem. Lige nu er der igen en kollega derovre og igen skulle der være lidt stof på vej hjem til mig, så derfor har jeg sendt en lille gave med over til Carolyn - kontordamen.


Et par julegrydelapper. Hun har allerede sendt mig en mail at hun er vildt begejstret for dem - da var jeg heldig ;-)

Nå men - jeg har idag også sent december blomsterne til Autralien i den internationale swap og jeg har også sendt blomsterne afsted til Lene til den danske swap - så lidt sker der da.

Nu skal jeg så bare lige ha lavet de der julekort og juletræstæppet, så er der ikke mere patchwork der skal være færdig før jul.

mandag den 14. november 2011

Julekortswap

Hvis denne swap skal blive til noget, må vi hellere få gang i den. Hvis du ønsker at deltage skal du sende en mail til:

julekort@hotmail.dk

Du kan lave mellem 1 og 5 julekort - det antal du sender ind får du igen. Men da vi ikke ved hvormange der ønsker at deltage må vi hellere begrænse det til max. 5.

Julekortene skal have normal postkortstørrelse og må gerne være forsynet med en hilsen til modtageren - enten vedlagt eller skrevet på bagsiden som på et normalt postkort. Kortene skal sendes i en kuvert og der skal vedlægges frankeret svarkuvert til de kort man skal modtage. Du bestemmer selv om det skal være A eller B post.

Jeg har valgt mig selv som swapper ;-) så de der tilmelder sig får en mail tilbage med min adresse mm.

Sidste frist for indsendelse bliver omkring den 10. december - så er vi sikre på at alle får deres kort inden jul.

Du kan HER se én måde at lave kort på.  Der er mange måder at lave dem på. Jeg har lavet nogle med "fast to fuse" i - det er den slags man bruger til skåle og lignende - det er dog ret dyrt, så mon ikke thermolam kan gøre det. Hovedsagen er jo at det ikke bliver alt for tungt og alligevel lidt stift. Men de der tilmelder sig kan bare komme med forslag som vi så tager op i "gruppen" ;-)

mandag den 7. november 2011

Et hurtigt postvæsen

Ja det må de helt klart have i Australien. Elizabeth fra Victoria i Australien skrev i fredags inde på bloggen til den internationale hexagon swap at hun havde sendt afsted til mig - og ved i hvad? De var allerede med posten idag. Hmmm så må vores postvæsen jo være hurtigt også ;-)

Ikke nok med at hun sendte en lille sød sommerfugl med - men hun sendte også 3 blomster til min "have"

søndag den 6. november 2011

Jeg får slet ikke syet

Der er stilstand i syeriet ;-) Men til gengæld har jeg færdiggjort min første Möebius



Det var Hanne der satte mig på sporet af en strikke UFO jeg har haft liggende meget længe. Men den er så væk nu. Indtil videre tror jeg den havner hos svigerdatteren. Men lad os nu se.

I hvert fald havner denne her hos Mette (svigerdatter), da den er strikket til hende, af noget restegarn jeg havde liggende - faktisk havde jeg en hel del af det garn liggende, måske var det slet ikke en rest? :-D
 
Det ligner næsten en lille nederdel - men det er altså en poncho.

Både Mette og jeg er allergiske overfor uld - hyperallergiske. Der må som hovedregel ikke engang være 5% uld i noget, så kan vi ikke havde det på. MEN nu har jeg fundet en garn som jeg tror vi kan tåle - den er mega lækker både at røre ved og at strikke i.


Nå det vil ikke drejes - så i må læse lidt på "siden". Der er 33% mikrofibre i så jeg er spændt på hvordan det er at bruge når jeg engang er færdig med projektet. Men indtil da er det en hemmelighed hvad det er :-)

Ha en rigtig god søndag - det der er tilbage af den.