søndag den 22. januar 2012

Det går stadig fremad

I går fik vi besøg af lille Johanne - og hun fik så sit nye tæppe:


Hendes mor var begejstret for farvene og det hele - især også den lækre fleece på bagsiden. Så alt var godt.

Toppen til mit tæppe til campingvognen er færdig - og - det er ikke ret pænt :-( Jeg havde ikke nok af det stof jeg har brugt som "bundfarve" og det var fra lager så jeg opgav straks at finde det igen. MEN for 1 år eller 1½ siden købte jeg noget Amy Butler stof på udsalg i USA - og det passer faktisk i farverne - men - jeg synes IKKE det ser så vildt godt ud. MEN toppen er lavet og nu gør jeg det så færdigt inden i får det at se. Og uanset hvordan det ser ud så kommer det med i campingvognen, det varmer jo uanset hvordan det ser ud ;-)

onsdag den 11. januar 2012

Den sidste UFO

Na jeg løj vist lidt i mit sidste inlæg da jeg skrev jeg var ved den sidste UFO - men det er fordi jeg ikke regner alle hexagons jeg har liggende, som en UFO - jeg er jo ikke helt sikker på hvad der skal komme ud af det - så resten af det jeg har liggende kalder jeg for "igangværende".

Det lyder også meget pænere synes jeg :-)

Hjertetæppet

Kan i huske dette hjertetæppe jeg syede til børnene til bryllup?


En af sønnens venner's mor har nu spurgt om jeg ikke kan sy et lignende tæppe til hendes datter der skal konfimeres i april.

Og selv om jeg virkelig synes det bryllupstæppe trak tænder ud, ja så har jeg sagt ja. Det bliver ensfarvet sort og rød - eventuelt med en sort/rød prikket kant. Så har jeg vel ikke så store problemer med at se når det skal applikeres. Og det skal heldigvis ikke være helt så stort - bare et hygge tæppe.

Så nu bruger jeg denne uge og weekenden til min sidste UFO - hyggetæppet til campingvognen - og så i næste uge starter jeg på hjertetæppe 2.

lørdag den 7. januar 2012

Det færdige babytæppe

Det overlevede vasken . . . .  jubiii





Det var så de fleste ufo'er der er færdige nu. Jeg mangler så stadig tæppet til campingvognen, men det har jeg arbejdet lidt på idag, så der er også fremgang.

Og så var det tvingende nødvendigt at få ryddet op på bordet - det er også klaret. :-) Om jeg har lavet noget som helst andet idag end sy og sybordet??? Ja da - set tv og strikket ;-)

Baby tæppet er færdigt!

Og nu sidder jeg og er lidt nervøs - bagsiden er i fleece, en skrigende grøn fleece, som jeg fik lidt billigere da der var lidt skidt på den, derfor er tæppet nu i vaskemaskinen - og nu sidder jeg og tænker på om der nu sker noget med det. Det plejer der jo ikke at gøre, men tæppet er bare SÅ vellykket synes jeg, så jeg vil græde snot i stænger hvis der sker noget med det.

Nå men det gør det jo ikke . . . .

Billeder af tæppet kommer senere.

fredag den 6. januar 2012

UFO'er færdige

Så er mine 3 første UFO'er færdige:

2 ipad etuier og 1 mobil etui


Babytæppet er også godt på vej - det skulle gerne blive færdig imorgen. Så det går rigtig godt her i systuen ;-)

Jeg er målløs

Sidste afsnit af Telenor føljetonen.

Posten har lige været - sidder du godt? - med et gavekort fra Telenor på .........

hold nu godt fast ......... På 500 kr.

Jeg er helt målløs - kan slet ikke finde på mere at skrive.

torsdag den 5. januar 2012

Så er der lidt gang i systuen igen.

Jubi jeg er i fuld gang :-)

Har allerede idag syet de 2 ipad etuier og er godt igang med iphone etuiet til veninden - så der sker faktisk noget her. Der kommer billeder imorgen når jeg er færdig med mobiletuiet.

Jeg har jo fred og ro - manden leger med sin nye iphone - så han har fast arbejde ;-)

Wauw Wauw Wauw

Gæt hvad posten havde med ............ ja en iphone4s :-)

Meeeen ingen gavekort endnu, men det kommer så måske imorgen?

Eller måske når grise kan flyve?

Nå vi venter og ser om der kommer endnu et afsnit af denne føljeton.

onsdag den 4. januar 2012

Telenorføjletonen

Jamen sikke dog en start på det nye år :-)

Allerførst så er iphone4s udsolgt pt. hos Telenors butikker - det skal lige siges at der hvor vi bor er det kun Telenor der har dækning.

MEN - gæt hvad? Idag ringede min mobil lige pludselig - og gæt hvem det var? JAAA det var Telenor - denne gang deres "reklamationsafdeling". Damen (Nina) var MEGA flink - beklagede i flere minutter og det var helt forståelig at jeg var meget utilfreds og hun kunne også forstå at jeg havde været MEGET gal (jeg tændte vist totalt af flere gange) men hun ville da gerne have lov til at fremsende mig en iphone4s idag - og et gavekort til et headsæt som undskyldning for den behandling jeg har fået .......... wauw - tænk hvis det skulle lykkedes denne gang??? Og tænk hvis man endda også var så heldig at kuverten med gavekortet også kom frem ............... Naaa jeg tror bare jeg læner mig tilbage og venter og ser hvad der sker LOOOOL

søndag den 1. januar 2012

Godt Nytår

Godt Nytår til alle der kommer forbi min side :-)
Vi har tilbragt de sidste dage i Hirtshals - Danland Fyrklit. Der er så dejligt stille og roligt, og da vores hund ikke kan lide skyderiet, foretrækker vi at være væk hjemmefra nytårsaften.

Men nu er vi startet på et nyt år - og nu er det altså forbudt for Anette at begynde på noget nyt før jeg har følgende færdigt:

Babytæppe - barnet er både født og døbt :-(

Slumretæppe til at have med i campingvognen

iphone etui til veninden

ipad etui til mig selv og en kollega

jeg kan ikke umiddelbart komme i tanke om mere jeg ER begyndt på, men der ligger jo stadig masser af stof som er "planlagt" - men det kommer til at vente - bordet skal først ryddes nu.

Jeg håber i kan høre hvor bestemt jeg er LOOOL - nå men intentionerne fejler ikke noget i hvert fald :-)