søndag den 11. november 2012

Det var den weekend

Jeg har vist glemt at jeg ville vise hvad jeg bl.a. fik lavet i den weekend med tøserne.

Må jeg præsentere:


min Vinugle - fødderne er ikke gode - dem skal jeg vist ha kigget lidt på men ellers ser den jo dejlig ud synes jeg. Øjnene skeler som om den har 3 liter vin indenbords - den har den jo sådan set også :-)

Jeg har også syet lidt på mine hexagoner fra den internationale swap - og ved i hvad, der er godt nok nogen der skuffer mig. Jeg har kigget alle mine egne og alle fra den danske swap igennem også, og en ting er helt klart - vores fra den danske har "symæssigt" en noget højere kvalitet end nogen stykker af dem fra den internationale. Een ting er at man måske ikke ser så godt - men så kan man da bruge en tråd der cirka passer.

Den grønne en den jeg har syet på som kant - og ja - mine sting kan man også af og til se, men det er da syet med en tråd der passer:

Nu vil jeg ikke vise de hexagons der er helt ved siden af - ingen grund til at fornærme nogen - og uanset hvordan de er syet har det jo taget tid. Men forestil jer nu at denne (som er utrolig flot syet - men en tråd der passer):

var syet med en mørk tråd og meget store sting - så grelt er et par af dem virkelig. Jeg synes bare det er synd for som skrevet - det har jo taget den samme tid som hvis man gjorde det ordentligt med en tråd der passede.

Men helt klart - jeg falder nok ikke helt på "røven" mere når jeg besøger de udenlandske blogge.

Nå pyt med det - videre :-)

Jeg har ellers været mega stolt af mig selv - skulle jo ikke købe noget synderligt hverken stof eller tilbehør i år - ud over det jeg har fået hjem fra USA med en kollega - som ikke var ret meget, men folk omkring os venter/får børn - og så må der jo et babytæppe eller to til. Så i fredags kom jeg til at køre en tur ned til Kerstin i Harrislee - dette er så udbyttet:


og det billede er så heller ikke verdens bedste, men de tre stykker er til babytæppet - køn ukendt, og det stribede til kant på tæppet, nedenunder ligger der 2 meter thermolam (7€ pr. m.) og tre nye "blade" til min rulleskærer. Ude i højre side kan man skimte mellemforet til tæppet - og JA - det var faktisk alt hvad jeg købte. Så JO jeg er sgi lidt stolt af mig selv. Har ikke været på nogen som helst messer eller noget i år - stort skulderklap Anette ;-)